DiLeK Yeni Üye
Takım : Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 31 Rep Gücü : 2094 Rep Puanı : 21 Kayıt tarihi : 05/04/09
| Konu: Msn Nickleri Ptsi Nis. 06, 2009 6:09 pm | |
| Sevgi kanatlı bir kuştur, yakalayanin olur anca. Yakalarsan eğer, onu kafese degil kalbine yerleştir.Çünkü o ancak senin sevginle yaşayabilir…
Umutsuzluga kapıldığın zaman gökyüzüne bak ! Mutlaka seni karşılayacak bir Ay , deli bir yağmur yada parlak bir yıldız vardir ...
Sevdiğini özgür bırak , geri gelirse o senindir ! Geri gelmezse , zaten hiç senin olmamıştır ..
Usanıpta bir gün bıkarım sanma ölsemde sözümden dönmeyeceğim, Aşkıma karşılık vermesen bile ! Senden başkasını sevmeyeceğim . Bunu hiç bir zaman unutma aşkım..!
Duman duman aşkın yanar içinde , Ateşte sen külde sensin bir tanem . Senin sözlerinde buldum sevdayı , Goncada sen gülde sensin bir tanem ..
Her gece geliyorsun.Ben seni yaşamin armağanı olarak karsiliyorum; simsiki sariliyoruz.Gülümsüyoruz …Görülmemis güzellikte gülümsüyorsun …
Umutlarrının bittiği yerde düşlerine sarıl; Düşlerini paylaşacak birini ararsan ben burdayım …
Yardım etmek mi istiyorsun ?O zaman dinle;Yaşama sevinci getir bana çokca olsun , çabuk tükenmeyenlerinden ihtiyacim var . Bu ara unutmak üzereyim mutlulugu , Unuttum sicak bir cayin tadini , esen rüzgarin serinligini , Haydi durma öyle hatiralarimi canlandir , iyi olanlari !
Ay yildiza mutluluk fisildarken , Gökyüzü sevincini yeryüzü ile paylasirken . Ben sana bir parca mutluluk yolluyorum . Icindeki umut cicekleri hic solmasin diye. diğer [/font][/color] | |
|